Prvi vrhu liste želja svakog građanina Republike Hrvatske svakako je posjedovanje vlastite nekretnine što nimalo ne čudi s obzirom na to da ne postoji osoba koja u svome životu ne želi osigurati sebi i svojoj obitelji određenu sigurnost koja dolazi s takvom investicijom. Posjedovanje nekretnine o kojoj ste oduvijek sanjali nije nemoguće dostići budući da Vam nudimo stambene kredite s povoljnim uvjetima kako bismo pomogli u ostvarenju Vaših snova.

Kako biste se uvjerili da je ovakva odluka ona prava za Vas donosimo 5 prednosti kojih se trebate sjetiti kada odlučujete želite li se upustiti u kupnju vlastite nekretnine:

1. Ulaganje u budućnost

Nekretnina koja je u Vašem posjedu nešto je što pripada samo Vama pa stoga nema potrebe da svakog mjeseca izdvajate novac kako biste nekome platili svoj boravak. Umjesto da svoj teško zarađeni novac dajete u ruke nekom drugom, bit ćete u mogućnosti potrošiti ga na nešto u čemu ćete istinski uživati te će taj novac postati vrijedna investicija u obliku uspomene ili nečeg drugog ukoliko Vi tako želite. Također, s obzirom na to da ne postoji stanodavac – ne postoji ni mogućnost naglog povećanja troškova stanovanja.
Provijerite svoju kreditnu sposobnost za stambeni kredit!

2. Sve je u Vašim rukama

Vaša nekretnina je samo Vaše vlasništvo te nitko nema pravo odlučivati o promjenama u životnom prostoru u kojemu obitavate sa svojom obitelji. Svi radovi koji će se obavljati na Vašoj nekretnini u potpunosti će biti u vašoj nadležnosti – Vi ćete odlučivati tko, kada i kako će raditi promjene na nekretnini.

3. Bez iznenadnih situacija

Svi su se u životu susreli s pričama ili imali vlastite doživljaje stanodavaca koji se pojavljuju na vratima stana koji Vam iznajmljuju iznenada i bez dogovora što često dovodi do neugodnih situacija – ukoliko živite u vlastitom stanu ili kući na takve situacije možete odmah zaboraviti budući da u Vašu nekretninu imaju pravo ući samo osobe kojima Vi to dopustite.

4. Kućni ljubimci - DOZVOLJENI

Ukoliko ste ljubitelj životinja ili se bavite nekim zanimanjem zbog kojeg u svom stanu ili kući morate biti u mogućnosti pružiti im prostor za život, posjedovanje vlastite nekretnine Vaše je najbolje rješenje jer stanodavci nerijetko ne dopuštaju ljubimce u svojim stanovima. Ako se pak odlučite na kupnju svog stana Vaše će šapice neometano u njemu boraviti.
ŽELITE KUPITI SVOJU KUĆU ILI STAN?

Licencirana smo agencija za stambeno potrošačko kreditiranje. Nalazimo vam najbolji kredit na tržištu i banku gdje ga možete realizirati.

5. Uživajte pod starije dane

Starost je neizbježna pojava koja će zadesiti sve nas, a najljepši dio starosti trebao bi biti taj da možete osjećati kako je Vaša starost sigurna. Provesti starost u nečemu za što Ste se trudili i uređivali cijeli život svakako je san većine ljudi, a uz posjedovanje vlastite kuće ili stana svakako će se raditi o sigurnosti koju Ste poklonili sami sebi pametnim donošenjem odluka.

Preporučene objave:

ISPUNITE PRILAGOĐENI UPITNIK ZA STAMBENI KREDIT!
Recite nam svoje želje i ostvarite najbolji stambeni kredit na tržištu ili refinancirajte postojeći

Klikni na broj i nazovi:

Klikni na broj i nazovi:

Klikni na broj i nazovi: