Pristupanjem web stranici www.stambeni-krediti.nitorgrupa.hr pristajete na naše uvjete korištenja, na sve zakone i regulacije koji su navedeni u sljedećim uvjetima korištenja.
Nitor grupa d.o.o. se obvezuje održavati www.stambeni-krediti.nitorgrupa.hr stranice funkcionalnima, ali ne odgovara za povremeno nepristupanje i nefunkcioniranje stranica, netočnost danih informacija kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem nepotpunih i netočnih informacija.
Nitor grupa d.o.o. u potpunosti zadržava pravo izmjena informacija i sadržaja objavljenih na www.nitorgrupa.hr bez najave i u nedefinirano vrijeme.
Sadržaj na web stranici www.stambeni-krediti.nitorgrupa.hr isključivo je informativnog karaktera i služi za osobnu uporabu korisnicama.

Informacije o kolačićima
Detaljne informacije o kolačićima te načinu prikupljanja kolačića možete pronaći na sljedećoj poveznici:

Slanje online upita, kontakt forme ili broja telefona

Slanjem online upita za kredit, kontakt forme i broja telefona/mobitela, Nitor grupa sprema vaše podatke u svoje arhive te slanjem upita pruža vam se prilika da povremeno dobijete informacije o novim linijama kredita i novostima na financijskom tržištu bankarskog kreditiranja. Nitor grupa d.o.o. zadržava pravo kontaktiranja u svrhe marketinga putem e-maila i broja telefona ili mobitela. Svaka e-mail poruka (newsletter) poslana od strane Nitor grupe d.o.o. će vam dati mogućnost da u bilo koje vrijeme odustanete od budućih marketinških e-mailova. Isto tako prilikom svakog budućeg upućenog poziva ili sms poruke poslane od strane Nitor grupe d.o.o. možete odustati od budućih marketinških poziva ili sms-ova.

ISPUNITE PRILAGOĐENI UPITNIK ZA STAMBENI KREDIT!
Recite nam svoje želje i ostvarite najbolji stambeni kredit na tržištu ili refinancirajte postojeći
[bodymovin anim_id="833" loop="true" autoplay_viewport="true" autostop_viewport="true" align="left"]

Klikni na broj i nazovi:

Klikni na broj i nazovi:

Klikni na broj i nazovi: